REUTERS SPORTA GRAFIKS plkst. 19:30 GMT / 2: 30 plkst. ET

Šeit ir populārākie Reuters sporta stāsti un gaidāmie pārklājuma plāni no plkst. 19.30. GMT / 2: 30 plkst. ET. Pilnu ziņu un pasākumu grafiku skatiet mūsu redakcijas kalendārā vietnē Reuters Connect https://www.reutersconnect.com/planning vai vietnē Media Express http://mediaexpress.reuters.com/planning-tools/calendar.

TOP STĀSTI

ASV-BASKETBOLS-NBA-ROUNDUP /



NBA apkopojums: Wizards pārspēj Rockets, Hārdens OT

Džonam Volam bija 36 punkti un 11 rezultatīvas piespēles, Bredlijs Beils pievienoja 32 punktus, un Vašingtonas 'Wizards' no agra 17 punktu deficīta pulcējās, lai pirmdien pagarinājumā uzvarētu viesos esošo Hjūstonas 'Rockets' ar 135: 131.

FUTBOLS-NFL-TB-WINSTON /

Ziņojums: Bucs Vinstons norēķinās ar Uber vadītāju

Džeimsis Vinstons panāca izlīgumu ar Uber braucēju, kurš apgalvoja, ka Tampabejas Buccaneers aizsargs viņu Arizonā sagrāba 2016. gadā, saskaņā ar vairākiem ziņojumiem.

ASV-BASEBOLS-MLB-SF-BUMGARNER /

Ziņojums: Milži, kas vēlas tikt galā ar dūzi Bumgarneru

Sanfrancisko Pasaules sērijas čempionāta komandu pīlāru Medisonu Bumgarneru varēja tirgot milži.

Gaidāmie

Futbols

SOCCER-CHAMPIONS-LYO-MCI /

Futbols - Čempionu līga - Lionas Olympique pret Mančestras City

27. novembris 15:00 ET / 20:00 GMT

SOCCER-CHAMPIONS-BAY-SLB / ZIŅOJUMS

Futbols - Čempionu līga - Minhenes 'Bayern' pret 'Benfica'

Minhenes 'Bayern' Čempionu līgā tiekas ar 'Benfica'.

27. novembris 15:00 ET / 20:00 GMT

SOCCER-CHAMPIONS-MUN-YBO / ZIŅOJUMS

Futbols - Čempionu līga - Manchester United pret Young Boys

Čempionu līgā Mančestras 'United' sastopas ar 'Young Boys'.

27. novembris 15:00 ET / 20:00 GMT

SOCCER-CHAMPIONS-JUV-VAL / ZIŅOJUMS

Futbols - Čempionu līga - Juventus pret Valensiju

'Juventus' H grupas mačā uzņem Valensiju, kurai nepieciešams neizšķirts, lai sasniegtu izslēgšanas spēli, savukārt Spānijas pusei jāuzvar, lai uzturētu dzīvu reālu kvalifikācijas cerību.

27. novembris 15:00 ET / 20:00 GMT

SOCCER-CHAMPIONS-TSG-SHK / ZIŅOJUMS

Futbols - Čempionu līga - 1899. gada Hofenheima pret Doņeckas Šahtar

Hoffenheim Čempionu līgas mačā saskaras ar Doņeckas Shakhtar ar uzvaru, kas nepieciešama, lai saglabātu sīvas cerības uz labāko divu finišu.

27. novembris 15:00 ET / 20:00 GMT

SOCCER-CHAMPIONS-ROM-MAD / ZIŅOJUMS

Futbols - Čempionu līga - AS Roma pret Madrides Real

AS Roma ir nepieciešama neizšķirta Madrides Real mājās Čempionu līgas G grupas mačā, lai sasniegtu izslēgšanas spēles.

27. novembris 15:00 ET / 20:00 GMT

FUTBOLS-ZVIEDRIJA / SASKAŅOŠANA

Futbols - Zviedrija - bijušās premjerlīgas spēlētājs, kurš dosies tiesā par spēļu sarunāšanu

Stokholmas rajona tiesā ceturtdien stājas tiesā bijušais premjerlīgas futbolists, kurš tiek apsūdzēts par sazvērestību labot 2017. gada AIK un Gēteborgas IFK spēles rezultātu. Spēle tika atlikta, kad AIK vārtsargs brīdināja savu klubu.

28. novembris

SOCCER-CHAMPIONS-ATM-AMO / ZIŅOJUMS

Futbols - Čempionu līga - Madrides Atletico pret AS Monaco

Madrides 'Atletico' savā pēdējā Čempionu līgas grupas spēlē savā laukumā uzņem Monako.

28. novembris, 12:55 ET / 17:55 GMT

SOCCER-CHAMPIONS-ATM-AMO / (PIX)

Futbols - Čempionu līga - Madrides Atletico pret AS Monaco

Madrides 'Atletico' savā pēdējā Čempionu līgas grupas spēlē savā laukumā uzņem Monako.

28. novembris, 12:55 ET / 17:55 GMT

VALSTS FUTBOLA LĪGA

FUTBOLS-NFL-ALL32 /

Lauka līmeņa Media-FLM Visi 32: piezīmes komandām

Piezīmes no visām 32 NFL komandām pēc 12. nedēļas.

27. novembris, plkst. 20:00 ET / 28. novembris, pulksten 01:00 GMT

FUTBOLS-NFL-NOTEBOOK /

Lauka līmeņa Media-NFL piezīmju grāmatiņa

Ziņas un piezīmes no visas NFL.

27. novembris, 19:30 ET / 28 novembris, 00:30 GMT

OLIMPIKA

OLIMPIKA-2020 / BACH-VISIT (PIX) (TV)

Olimpisko spēļu SOK prezidents Bahs apmeklē Tokijas 2020 birojus

Starptautiskās Olimpiskās komitejas prezidents Tomass Bahs 20 mēnešus pēc pasākuma sākuma apmeklē Tokijas 2020. gada olimpisko un paralimpisko spēļu organizatoru birojus.

28. novembris, 22:30 ET / 29 novembris, 03:30 GMT

OLIMPIKA-ANOC / (PIX) (TV)

Olimpisko spēļu-ANOC Ģenerālās asamblejas un NOC vizīte

Nacionālo Olimpisko komiteju asociācija rīko Ģenerālo asambleju 28. – 29. Novembrī NOK vizītes laikā Tokijā pirms 2020. gada Olimpiskajām un paralimpiskajām spēlēm.

28. novembris

Motora sacīkstes

MOTOR-F1-ABUDHABI / PĀRBAUDE (TV)

Autosacīkstes - Pirmās formulas testēšana pēc sezonas

Pirmās formulas komandas ar 2019. gada braucējiem piedalās otrajā sezonā pēcsezonas testos Yas Marina trasē Abū Dabī.

28. novembris, 10:00 ET / 15:00 GMT

Sērfošana

PORTUGĀLE-SURF / PLASTIC

Sērfošanas rekordists atgriežas okeānā, novērš plastmasas piesārņojumu

Amerikāņu sērfotājam Garettam Maknamāram pieder rekordi par to, ka viņš brauc ar lielāko vilni pasaulē, un tagad viņš ir nolēmis atgriezties okeānā, uzsākot iniciatīvu plastmasas piesārņojuma novēršanai.

28. novembris, 07:00 ET / 12:00 GMT

SURFING-WSL / SIEVIETES

Sērfings - pasaules sērfošanas līgas čempionāta tūre - Gilmore iegūst septīto pasaules čempiona titulu

Stefānija Gilmore sezonas noslēguma Maui Pro turnīrā Havaju salās izcīnīja savu septīto pasaules sērfošanas titulu, kas ir līdzvērtīgs Austrālijas un slavenās zāles Layne Beachley rekordam.

27. novembris, 21:00 ET / 28 novembris, 02:00 GMT

KRIKETS

KRIKETES TESTS-NZL-PAK /

Krikets - pārbaude - Jaunzēlande pret Pakistānu

Otrais pārbaudījums starp Jaunzēlandi un Pakistānu.

28. novembrī plkst. 10:30 ET / 15:30 GMT

HOKEJS

ICEHOCKEY-NHL-NOTEBOOK /

Field Level Media-NHL piezīmju grāmatiņa

Ziņas un piezīmes no visas NHL.

27. novembris, 19:30 ET / 28 novembris, 00:30 GMT

(Šo stāstu nav rediģējuši Everysecondcounts-themovie darbinieki, un tas tiek automātiski ģenerēts no sindicētās plūsmas.)