REUTERS SPORTA GRAFIKS plkst. 18.00 GMT / 14:00 ET

Šeit ir populārākie sporta raksti un gaidāmie Reuters teksta pakalpojumu pārklājuma plāni no plkst. 18:00. GMT / 14:00 ET. Pilnu ziņu un pasākumu grafiku skatiet mūsu redakcijas kalendārā vietnē Reuters Connect https://www.reutersconnect.com/planning vai vietnē Media Express http://mediaexpress.reuters.com/planning-tools/calendar.

TOP STĀSTI

ASV-BASEBOLS-MLB-BOS-LAD /



Beisbols-Nunezs spēcīgi pārspēj Red Sox, lai uzvarētu spēli Dodgers

Eduardo Nunezs trāpīja trīs skrējienu sitienu ar sitienu, un Endrjū Benintendi savāca četrus trāpījumus, lai otrdien uzvarētu Bostonas Red Sox, lai uzvarētu Losandželosas 'Dodgers' ar 8: 4.

ASV-FUTBOLS-NFL-DEN-KELLY /

Broncos atsakās no QB Kellija rezerves

Denveras 'Broncos' atteicās no Čada Kellija dienu pēc tam, kad tika aizturēts rezerves aizsargs, kurš tika turēts aizdomās par pirmās pakāpes noziedznieku pārkāpšanu pēc incidenta, kas notika otrdienas agrā rītā.

ASV-BASKETBOLS-NBA-PIEZĪMJU GRĀMATA /

NBA piezīmju grāmatiņa: Rondo noliedz spļaušanu Pāvilam

Losandželosas 'Lakers' aizsargs Rajons Rondo joprojām ir nelokāms, ka sestdien viņš tīši nespļāva uz Hjūstonas 'Rockets' aizsargu Krisu Polu, kas izraisīja kautiņu un atstādināšanu gan spēlētājiem, gan 'Lakers' uzbrucējam Brendonam Ingramam.

Gaidāmie

Futbols

SOCCER-AFRICA-CUP / (PIX)

Futbols - Āfrikas Konfederācijas kauss

Āfrikas Konfederācijas kausa izcīņas pusfināla otrais posms notiek pēc Kongresa Demokrātiskās Republikas Vita kluba mājinieka Ēģiptes Al Masrija Kinšasā pēc vārtu guvuma neizšķirta atklāšanas spēlē, kamēr Nigērijas Enniimba dodas uz Marokas Radžu Kasablanku, zaudējot mājās ar 1: 0. viņu pusfināla pirmajā posmā.

25. oktobris, 18:00 ET / 22:00 GMT

SOCCER-CHAMPIONS-PSG-NAP / (PIX) (TV)

Futbols - Čempionu līga - Paris St Germain v Napoli

Parīzes 'St Germain' savā Čempionu līgas C grupas spēlē uzņem 'Napoli'.

24. oktobris, 15:00 ET / 19:00 GMT

SOCCER-CHAMPIONS-LIV-RSB / (PIX)

Futbols - Čempionu līga - Liverpool pret Belgradas Red Star

Čempionu līgā Liverpool tiekas ar Belgradas Red Star.

24. oktobris, 15:00 ET / 19:00 GMT

SOCCER-CHAMPIONS-DOR-ATM / (PIX)

Futbols - Čempionu līga - Dortmundes Borussia pret Madrides Atletico

Dortmundes Borussia Čempionu līgā uzņem Madrides Atletico.

24. oktobris, 15:00 ET / 19:00 GMT

SOCCER-AFRICA-CUP / (PIX)

Futbols - Āfrikas Konfederācijas kauss

Āfrikas Konfederācijas kausa izcīņas pusfināla otrais posms notiek pēc Kongresa Demokrātiskās Republikas Vita kluba mājinieka Ēģiptes Al Masrija Kinšasā pēc vārtu guvuma neizšķirta atklāšanas spēlē, kamēr Nigērijas Enniimba dodas uz Marokas Radžu Kasablanku, zaudējot mājās ar 1: 0. viņu pusfināla pirmajā posmā.

24. oktobris, 17:00 ET / 21:00 GMT

SOCCER-CHAMPIONS-FCB-INT / (PIX)

Futbols - Čempionu līga - FC Barcelona pret Milānas Inter

Barselonas komanda Čempionu līgas B grupas tabulas augšējā sadursmē uzņem Milānas 'Inter', arī pirmo reizi komandas 2010. gadā tikās ar nepiedienīgu pusfinālu, kad Hosē Morinju 'Inter' triumfēja pār Pepa Gvardiolas 'Barca'.

24. oktobris, 15:00 ET / 19:00 GMT

SOCCER-CHAMPIONS-GAL-S04 / (PIX)

Futbols - Čempionu līga - Galatasaray pret FC Schalke 04

'Galatasaray' savā trešajā D grupas spēlē uzņem 'Schalke'. 'Schalke', kas līdz šim nav pieveikta, ir otrajā vietā grupā ar četriem punktiem aiz 'Porto', kamēr 'Galatasaray' ir trīs punkti.

24. oktobris, 15:00 ET / 19:00 GMT

SOCCER-EUROPA-SLI-ARS / (PIX)

Futbols - Eiropas līga - Sporting Lisbon pret Arsenal

Lisabonas sporta klubs intriģējošā Eiropas līgas sadursmē tiekas ar Arsenal. Mēs aptversim atlikušo dienas darbību divās reizēs, un vakara iesākumā izcēlās Chelsea pret Bate Borisov.

25. oktobris 12:55 ET / 16:55 GMT

SOCCER-FIFA / (PIX)

Futbols - FIFA padomes sēde

FIFA padome, kas ir efektīvs pasaules futbola pārvaldes kabinets, Āfrikā rīko retu sanāksmi, jo viņi divu dienu sesiju rīko Kigali.

25. oktobris

RŪGBIJS

RUGBY-UNION-BLEDISLOE-NZL-AUS / PĀRSKATS

Regbijs - Bledisloe kauss - Jaunzēlande pret Austrāliju - priekšskatījums

Trešās Bledisloe kausa izcīņas priekšskatījums starp Jaunzēlandi un Austrāliju Jokohamā, kad viņi veic telpu izmēģinājuma braucienu nākamā gada pasaules kausa izcīņai.

25. oktobris, 02:00 ET / 06:00 GMT

RUGBY-UNION-IRE / (PIX)

Īrija nosauc spēcīgu sastāvu, bet ievainotais Marejs joprojām paliek malā

Konors Marejs palika ārpus Īrijas sastāva, lai novembra starptautiskajos turnīros turpinātu atlabšanu pēc kakla savainojuma, jo treneris Džo Šmits trešdien nosauca 42 cilvēku sastāvu.

24. oktobris, 13:30 ET / 17:30 GMT

RABĪGS-SAVIENĪBA-BLEDISLOE-NZL-AUS / KOMANDAS

Regbijs - Bledisloe kauss - Jaunzēlande pret Austrāliju - Komandas paziņojums

Jaunzēlande un Austrālija paziņo par starta XI pirms gada trešā Bledisloe kausa izcīņas pretinieka Jokohamā, veicot nākamā gada pasaules kausa izcīņas izmēģinājuma braucienu.

25. oktobris, 22:30 ET / 02:30 GMT

Teniss

TENNIS-WTAFINALS / (PIX) (TV)

Teniss - WTA tūres fināls

WTA tūrē Singapūrā notiek WTA Finals (gada beigu čempionāti) cietā seguma turnīrs.

25. oktobris

TENIS-BASEL / (TV)

Teniss - ATP 500 - Bāzeles atklātais čempionāts

ATP Bāzelē rīko World Tour 500 pasākumu.

25. oktobris

Motora rallijs

MOTOR-RALLY-SPĀNIJA / (PIX) (TV)

Pasaules rallija čempionāts - Spānijas rallijs

Spānijas rallija zemestrīces darbība. Tas ir gada priekšpēdējais rallijs, kurā Thierry Neuville, Sebastien Ogier un Ott Tanak joprojām pretendē uz titulu.

25. oktobris, 02:00 ET / 06:00 GMT

GOLFS

GOLFSANDERSONFARMS /

Golfs - PGA tūre: Sandersona fermu čempionāta pirmā kārta

Džeksona lauku klubā Misisipi PGA tūres pirmās kārtas atspoguļošana.

25. oktobris

GOLF-SHANGHAI / (TV)

Golfs - pasaules golfa čempionāti-HSBC čempioni

Paredzams, ka visi Dustins Džonsons, Rorijs Makilrojs, Brūks Koepka, Frančesko Molinari un Patriks Rīds spēlēs Šanhajas WGC-HSBC čempionu turnīrā.

25. oktobris, 06:00 ET / 10:00 GMT

BEZBOLS

BASEBALL-MLB-BOS-LAD / (PIX) (TV)

Beisbols - Pasaules sērija - Bostonas Red Sox pret Losandželosas Dodgers

Kreisais handeris Hyun-jin Ryu izsauc Losandželosas Dodgers zvanu, kad viņi pat pasaules sērijā meklē spēli, kad viņi Fenway parka otrajā cīņā cīnās ar Deividu Praisu un Bostonas Red Sox.

24. oktobris, 20:09 ET / 00:09 GMT

Motora sacīkstes

MOTOR-F1-MEXICO / (TV)

Pirmā formula - Meksikas Grand Prix - Mediju diena

Pirmās formulas braucēji ar plašsaziņas līdzekļiem tiekas pirms svētdienas Meksikas Grand Prix Mehiko.

25. oktobris, 12:00 ET / 16:00 GMT

Riteņbraukšana

Riteņbraukšana-FRANCIJA / PREZENTĀCIJA (PIX) (TV)

Riteņbraukšana - 2019. gada Tour de France maršruts tiks prezentēts Parīzē

Preses konferencē Parīzē tiek prezentēta 2019. gada Tour de France velobrauciena maršruta karte.

25. oktobris, 05:30 ET / 09:30 GMT

(Šo stāstu nav rediģējuši Everysecondcounts-themovie darbinieki, un tas tiek automātiski ģenerēts no sindicētās plūsmas.)