REUTERS SPORTA GRAFIKS plkst. 19:30 GMT / 14: 30 ET

REUTERS SPORTA GRAFIKS plkst. 19:30 GMT / 14: 30 ET

Šeit ir populārākie sporta raksti un gaidāmie Reuters teksta pakalpojumu pārklājuma plāni no plkst. 19:30. GMT / 14:30 ET. Pilnu ziņu un pasākumu grafiku skatiet mūsu redakcijas kalendārā vietnē Reuters Connect https://www.reutersconnect.com/planning. TOP STĀSTI


TENNIS-ATPCUP Džokovičs ved Serbiju līdz ATP kausa izcilībai

SIDNIJS - Novaks Džokovičs iedvesmoja Serbiju uzvarai ATP kausa izcīņas atklāšanas komandā Sidnejā pēc tam, kad svētdien vienspēlēs uzvarēja savu ilggadējo spāņu sāncensi Rafaelu Nadalu, pirms tam bija galvenā loma izšķirošajā dubultspēlē. TENISA-FEDERĒTĀJS



Federers reaģē uz Thunberga “pamošanās” zalvi. Rodžers Federers ir atbildējis uz pusaudžu vecuma klimata pārmaiņu aktīvistes Grētas Thunbergas kritiku, sakot, ka viņš “priecājas, ka viņam tiek atgādināts” par viņa pienākumiem.

IRĀNA DEFEKCIJA-ALIZADĒJA Irānas vienīgā olimpiskā medaļniece - sieviete - saka, ka viņa ir defektējusi


DUBAI - Irānas vienīgā sieviešu olimpiskā medaļniece sociālajos tīklos ir teikusi, ka ir pametusi savu dzimteni, jo viņas varas iestādes ir pietiekami daudz izmantojušas kā propagandas rīku. SPORTS

ATLĒTIKAS KORUPCIJA / (PIX) (TV) Sākas bijušā pasaules vieglatlētikas prezidenta Lamina Djaka tiesas process


Paredzams, ka 13. janvārī Parīzē notiks bijušā pasaules vieglatlētikas (IAAF) prezidenta Lamina Diacka un viņa dēla Papa Massata Diacka tiesa par korupciju.

BOXING-HEAVYWEIGHT-WILDER-FURY / (TV) Taisona Fury-Deontay Wilder preses konference


Neveicamais WBC smagsvaru čempions Deontay 'The Bronze Bomber' Wilder un nepārspētais līnijčempions Taisons 'The Gypsy King' Fury dosies aci pret aci Losandželosas preses konferencē, pirms turpinās sāncensību ringā Sestdien, 22. februārī, MGM Grand Garden Arēna Lasvegasā. 13. janvāris

MOTOR-RALLY-DAKAR / (PIX) (TV) Rallijs - Dakaras rallijs

Dakaras rallija astotais posms ir 713 kilometru garš maršruts, kas sākas un finišē Wadi Al Dawasir. 13. janvārī 10:00 ET / 15:00 GMT

SOCCER-ENGLAND / Soccer-Talking points from the Premier League weekend


Pieci sarunu punkti no premjerlīgas nedēļas nogales. 13. janvāris 03:00 ET / 08:00 GMT

SOCCER-FRANCE-PSG-AMO / REPORT (PIX) Futbols Francija - 1.līga - Paris St Germain vs Monaco

Parīzes 'St Germain' Francijas 'Ligue 1' futbola spēlē tiekas ar Monako 12. janvārī 15:00 pēc ET / 20:00 pēc GMT

SOCCER-ITALY-ROM-JUV / REPORT (PIX) Futbols - Itālija - A sērija - AS Roma pret Juventus

AS Roma A sērijas mačā uzņem Juventus. 12. janvāris 14:45 ET / 19:45 GMT

SOCCER-ITĀLIJA / Futbols - Itālija - Sarunu punkti no Sērijas nedēļas nogales

Sarunu punkti no A sērijas nedēļas nogales, 13. janvārī 05:00 ET / 10:00 GMT

TENIS-ADELAIDE / Teniss - ATP 250 - Adelaide International

Adelaides starptautiskā turnīra viena kārta - ATP 250 turnīrs. 13. janvāris 19:30 ET / 00:30 GMT

TENIS-ADELAIDE / Teniss - WTA Premier - Adelaide International

Adelaides starptautiskā turnīra pirmā kārta - WTA Premier turnīrs 13. janvārī 19:30 ET / 00:30 GMT

TENIS-HOBART / Teniss - WTA International - Hobart International

Hobart International pirmā diena - 27. turnīra turnīrs Domain Tenisa centrā Tasmānijā darbojas kā iesildīšanās Australian Open. 13. janvārī 19:00 ET / 00:00 GMT

Noziedzība / LIKUMS / TIESLIETU KLIMATA PĀRMAIŅAS / PĀRBAUDE

Tribunāls pasludina spriedumu Šveices klimata aktīvistu un Credit Suisse tiesas sēdē par tenisa sēdes spriedumu desmitiem Šveices klimata aktīvistu, kuri atteikušies maksāt soda naudu par tenisa spēlēšanu pagājušajā gadā Credit Suisse bankas filiālēs, paredzot 'pilsonisko nepaklausību'. lai izceltu bankas ieguldījumus fosilajā degvielā un mudinātu tenisa zvaigzni Rodžeru Federeru izbeigt sponsorēšanas līgumu ar banku.

13. janvārī 10:00 ET / 15:00 GMT

(Šo stāstu nav rediģējuši Everysecondcounts-themovie darbinieki, un tas tiek automātiski ģenerēts no sindicētās plūsmas.)