REUTERS ZIŅU GRAFIKS plkst. 22.00 GMT / 6:00 pēc SGT

Libānas prezidents Mišels Aouns trešdien paziņoja, ka domstarpības, kas bloķē vienošanos par jauno nacionālās vienotības valdību, nav 'vieglas', un norādīja, ka viņš pēdējā neskaidrajā jautājumā ir pretrunā ar savu sabiedroto Hezbollah.

ASV-BRAZĪLIJAS POLITIKA /

Dzīve ir pludmale Brazīlijas Bolsonaro, jo kosmosa kuģis pievienojas viņa komandai



RIO DE JANEIRO (Reuters) - Brazīlijas ievēlētais galēji labējais prezidents Džērs Bolsonaro, kurš pagājušajā mēnesī aģitācijas laikā gandrīz nomira no durtas brūces, trešdien uzvilka bruņuvesti un devās uz Riodežaneiro pludmali, lai apmeklētu akrobātisko gaisa šovu. viņa godā.

ASV

ASV-ASV-IMIGRĀCIJA-BORDER-TRUMP /

Tramps saka, ka ASV uz robežu varētu nosūtīt līdz 15 000 karavīru

Vašingtona (Reuters) - ASV prezidents Donalds Tramps trešdien paziņoja, ka Amerikas Savienotās Valstis varētu nosūtīt līdz 15 000 karavīru uz robežas ar Meksiku, jo viņš pastiprina savu nostāju pret migrantu karavānu, kas bēg no vardarbības un nabadzības Centrālamerikā.

ASV-ASV-IMIGRĀCIJA-PILSONĪBA-TRUMP /

Tramps apgalvo, ka ASV konstitūcija neattiecas uz pirmdzimtības pilsonību

Vašingtona (Reuters) - prezidents Donalds Tramps trešdien paziņoja, ka ASV konstitūcija negarantē ikvienam valstī dzimušajam tiesības uz pilsonību, kas ir pretrunā ar dokumenta seno juridisko interpretāciju.

BIZNESS

ASV-GM-REZULTĀTI /

GM piedāvā izpirkumus, lai samazinātu izmaksas pēc spēcīgas ceturkšņa peļņas

DETROIT (Reuters) - General Motors Co trešdien pastiprināja centienus samazināt izmaksas, reaģējot uz tarifu un tirgus spiedienu, pat ja tā ziņoja par trešā ceturkšņa peļņu, kas pārsniedza Volstrītas cerības.

ASV-SPACEX-STARLINK-INSIGHT /

Musks sacenšas SpaceX sacīkstēs, lai izveidotu satelīta palaišanas logu: avoti

SEATTLE / ORLANDO, Fla. (Reuters) - SpaceX izpilddirektors Elons Musks jūnijā lidoja uz Sietlas zonu, lai tiktos ar inženieriem, kas vada satelīta palaišanas projektu, kas ir būtisks viņa kosmosa uzņēmuma izaugsmei.

IZKLAIDE

ASV-FILM-OUTLAWKING /

Kriss Pine izliek Skotijas akcentu vēsturiskai drāmai “Outlaw King”

LONDONA (Reuters) - “Star Trek” aktieris Kriss Pains maina vietu pret viduslaiku Skotiju Netflix darbības drāmā “Outlaw King”, kurā viņš atveido 14. gadsimta nemiernieku karotāju Robertu Brūsu, kurš cīnījās ar angļiem, lai atgūtu kontroli pār savu dzimteni.

ASV-ASV-VĒLĒŠANA-Holivuda /

Džeina Fonda, Eimija Šumere starp zvaigznēm, kas parādās ASV vēlētāju teletonā

Losandželosa (Reuters) - Holivudas slavenības, tostarp Džeina Fonda, Džūlija Luisa-Dreifusa un Eimija Šumere, pirmdien piedalīsies tiešsaistes teletonā, lai mudinātu jauniešus apņemties balsot otrdienas kongresa vidusposma vēlēšanās.

SPORTS

ASV-BASKETBOLS-NBA /

NBA apkopojums: Leonards, Raptors maršrutē 76ers

Kawhi Leonard guva 31 punktu un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, un Jonass Valančiūnas pievienoja 23 punktus no rezervistu soliņa, jo Toronto 'Raptors' otrdienas vakarā ar 129: 112 sagrāva viesu Filadelfijas '76ers'.

ASV-BASEBOLS-MLB-KC-FISCHER-OBIT /

Rekorda īpašnieks bijušais metējs Fišers mirst 88 gadu vecumā

Bijušais virslīgas metējs un metēju treneris Bils Fišers nomira otrdienas vakarā Aivovas štatā Council Bluffs. Viņam bija 88 gadi.

Gaidāmie

POLITIKA / STARPTAUTISKĀS LIETAS

UKRAINA - VĀCIJA / (PIX) (TV)

Vācijas kanclere Merkele tiekas ar Ukrainas Porošenko

Vācijas kanclere Angela Merkele dodas uz Ukrainu un tiksies ar prezidentu Petro Porošenko.

1. novembrī plkst. 7:15 ET / 11:15 GMT

MYANMAR-HAIR / (PIX)

“Pērļu krāsa”: Mjanmas cilvēku matu tirdzniecība uzplaukst

Mati palīdz samaksāt īri par Za Za Lin, kuras acis piepildījās ar asarām, kad viņas garās melnās krēpes praktizētas rokas ķemmēja, sagrieza un atšķetināja ceļa malā esošajā tirgus stendā Mjanmas tirdzniecības centrā Jangonā.

1. novembris

BRITIĀNA-ES / RŪPNIECĪBA

Lielbritānijas premjerministrs maijā rīko Eiropas apaļā rūpnieku galdu Downing ielā

Meja tiekas ar Eiropas Rūpnieku apaļā galda sanāksmi, kurā pulcējas 55 galveno vadītāju un lielāko starptautisko uzņēmumu priekšsēdētāji.

1. novembris 06:30 ET / 10:30 GMT

SAUDI-KASHOGGI / KANADAS Ieroči (PIX)

Trudeau dilemma: kā izturēties pret Saūda Arābiju, nezaudējot galvenās darba vietas Kanādas premjerministrs Džastins Trudo, tuvojoties vēlēšanām, saskaras ar dilemmu - kā ticami nostiprināt Rijādu par tās cilvēktiesību stāvokli, vienlaikus taupot milzīgu ieroču darījumu ar Saūda Arābiju.

1. novembris

ARMĒNIJA-PARLAMENTS /

Armēnijas parlamentam jārīko oficiālas premjerministra vēlēšanas, lai noskaidrotu ceļu ārkārtas vēlēšanām

Paredzams, ka Armēnijas parlamentā notiks oficiālas jaunā premjerministra vēlēšanas pēc tam, kad pirms nedēļas viņu neizdevās ievēlēt. Ja tas neizdosies divreiz, likumdevēja vara tiks izbeigta un tiks izsludinātas pirmstermiņa parlamenta vēlēšanas - plānu, ko piedāvāja premjerministra vietas izpildītājs Nikol Pashinyan, kurš vēlas, lai balsošana notiktu decembrī

1. novembris

ĶĪNA-EL SALVADOR / (PIX) (TV)

Salvadoras prezidents Salvadors Sančess Cerēns apmeklē Pekinu

Salvadoras prezidents Salvadors Sančezs Cerens apmeklē sagaidīšanas ceremoniju, kuru rīko viņa Ķīnas kolēģis Sji Dzjiņpins, kam seko tikšanās un parakstīšanas ceremonija Pekinas Lielajā tautas zālē. Salvadora ir pēdējā valsts, kas mainījusi diplomātisko saiti no Taivānas uz Ķīnu, izraisot spēcīgu ASV kritiku.

1. novembrī plkst. 5:00 ET / 09:00 GMT

EIROPAS-ISLAMISTĀTAS / SĪRIJA (PIX)

Eiropa Sīrijā plosījās pār Islāma valsts bērniem

Gadiem ilgi viņi maz dzirdēja no meitām, kuras devās pievienoties Islāma valstij. Tagad desmitiem ģimeņu visā Eiropā ir saņēmušas ziņas no tām pašām sievietēm, kuras izmisīgi vēlas atgriezties mājās no aizturēšanas Sīrijā.

1. novembris 03:00 ET / 07:00 GMT

ASV-VĒLĒŠANA / GRUZIJA-OPRAH (PIX)

Opra kampaņā ar Gruzijas Abramsu

Opra Vinfrija aizdod savu zvaigžņu spēku Džordžijas Demokrātu partijas Stacey Abrams centieniem kļūt par Amerikas Savienoto Valstu pirmo melnādaino sieviešu gubernatoru pāris uzstāšanās reizēs štatā ceturtdien.

1. novembris

UKRAINA-BAZNĪCA / (PIX) (TV)

Nodevēji vai krievu aģenti? Garīdznieki noķerti Ukrainas baznīcas rindā

Priesteriem, piemēram, metropolītam Oleksandram, ir izvēle: pievienoties Ukrainas jaunajai neatkarīgajai baznīcai un paša draudzes atbalstītāji viņus apzīmēt kā renegātu, vai arī turēties prom un riskēt, ka viņus apzīmē par Krievijas aģentu. Tas ir lēmums, ar kuru saskaras tūkstošiem garīdznieku, kad Ukraina gatavojas pārtraukt saites ar Krievijas Pareizticīgo Baznīcu, sākot ar 1686. gadu.

1. novembris

MADAGASKARA IZVĒLE / (PIX)

Madagaskaras vēlēšanu priekšskatījums 7. novembrī

Madagaskaras vēlēšanu priekšskatījums 7. novembrī.

1. novembris

KUBA - ASV / ANO (TV)

ANO Ģenerālā asambleja balsoja par 27. ikgadējo rezolūciju, kurā aicināja ASV atcelt ekonomisko embargo Kubai

ANO Ģenerālā asambleja balsoja par 27. ikgadējo rezolūciju, kurā aicināja ASV atcelt ekonomisko embargo Kubai. ASV 24 gadus balsoja pret šādām rezolūcijām, bet 2016. gadā pirmo reizi atturējās, jo Vašingtona un Havanna nodibināja ciešākas attiecības. Tomēr Trampa administrācija 2017. gadā atkal nobalsoja pret, un šogad plāno iesniegt astoņus grozījumus Kubas cilvēktiesību jomā. Nav skaidrs, vai ASV ir pietiekams atbalsts grozījumu pieņemšanai.

1. novembris 10:00 ET / 14:00 GMT

SAFRIKAS POLITIKA / (PIX) (TV)

Dienvidāfrikas prezidents rīkos instruktāžu ar ārvalstu medijiem

Prezidents Ramafosa tiksies ar starptautisko plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem dialogā par ierakstu jautājumu un atbilžu formātā.

1. novembris 11:00 ET / 15:00 GMT

MADAGASKARA VĒLĒŠANA / KAMPAŅA (PIX) (TV)

Nākamais Madagaskaras līderis: grāmatvedis, dīdžejs vai pienvedis?

Madagaskaras prezidenta vēlēšanās 7. novembrī vēlētāji balsošanā izvēlēsies no milzīgiem 36 kandidātiem. Trešdienas balsojumā ir trīs pirmie skrējēji. Notikums starp diviem kandidātiem, visticamāk, būs decembrī.

1. novembris

ETIOPIJA-POLITIKA / (PIX)

Etiopijas premjerministrs Abijs Ahmeds parlamentā par augstāko tiesas amatpersonu zvēresta nodošanu

Neviena nozīmīga ziņa nav gaidāma, bet, skatoties uz jebkādiem radikāliem pasākumiem, ko viņš paziņo.

1. novembris

ETIOPIJA-POLITIKA / (PIX)

Mājās pēc trimdas un dumpja gadiem Etiopijas politiķis runā par brīvību un bailēm

Pirms gada nemiernieku līderis Berhanu Nega sāka uzbrukumus Etiopijai no kaimiņvalsts Eritrejas, un viņam mājās draudēja nāvessods.

1. novembris

NORTHKOREA-SOUTHKOREA / BORDER (TV)

Stājas spēkā DMZ lidojumu aizlieguma zona

Dienvidkoreja un Ziemeļkoreja, lai izveidotu lidojuma aizlieguma zonu virs viņu stipri nostiprinātās robežas Demilitarizētajā Zonā (DMZ). Fiksētu spārnu lidmašīnām zona paplašināsies 40 kilometrus uz ziemeļiem un dienvidiem no militārās demarkācijas līnijas austrumos un 20 kilometrus uz rietumiem.

1. novembris, 21:30 ET / 01:30 GMT

ASV-TIRDZNIECĪBA / ĶĪNA (PIX) (TV)

Ķīnas premjerministrs Li Keqiang tiekas ar ASV delegāciju

Ķīnas premjerministrs Li Keqiang Pekinā tiekas ar ASV kongresmeņu delegāciju.

1. novembris, 04:00 ET / 08:00 GMT

ASV-HARVARDS / DISKRIMINĀCIJA

Bijušais Hārvardas prezidents paredzēja sniegt liecības Āzijas un Amerikas aizspriedumu tiesas procesā

Paredzams, ka bijušais Hārvardas universitātes prezidents Drū Fausts ceturtdien nostāsies lieciniekā, jo universitāte tiesā aizstāv sevi pret apgalvojumiem, ka tā diskriminē Āzijas un Amerikas pretendentus.

1. novembris 10:00 ET / 14:00 GMT

TURCIJA - POLITIKA / KURDS

Turcijas kurdu atbalstošās Tautu demokrātiskās partijas līdzpriekšsēdētāji runā ar plašsaziņas līdzekļiem

Turcijas kurdu atbalstošās Tautu demokrātiskās partijas (HDP) līdzpriekšsēdētāji Pervins Buldans un Sezai Temelli, lai sniegtu paziņojumus reportieriem par pašreizējo politisko situāciju Turcijā pirms nākamgad martā paredzētajām pašvaldību vēlēšanām.

1. novembris

ASV VĒLĒŠANA /

Demokrāti ar Oprah, Obama un Bidena palīdzību kampaņas takā met urnu par veselības aprūpi mājās

Noslēdzošajā vēlēšanu laikā demokrāti neatlaidīgi koncentrējas uz veselības aprūpi, noskaņojot republikāņu mēģinājumus ietvert debates par imigrāciju pirms 6. novembra vēlēšanām, kas noteiks, kura partija nākamajos divos gados kontrolēs ASV Kongresu.

1. novembris

KONFLIKTI / KARS / MIERS

ASV MILITĀRS / LĪGUMSLĒDZĒJI (PIX)

ĪPAŠS ZIŅOJUMS: Militārā mājokļa projekta trešā daļa

Reuters sērijas Ambushed at Home trešā daļa. Izpētīt, kā ASV armija nodeva lielu kontroli privāto māju īpašniekiem, ierobežojot ieskaitīto ģimeņu tiesības, kad rodas problēmas.

1. novembris

Noziegums / LIKUMS / TIESISKUMS

PENNSILVĀNIJAS ATŠAUŠANA /

Sinagogas slaktiņa aizdomās turamais Roberts Bauers stājas tiesas priekšā Roberts Bauerss, kurš apsūdzēts Pitsburgas sinagogas slaktiņā, stājas tiesā pēc apsūdzības par 11 pielūdzēju nogalināšanu Sinagogā Dzīvības koks 27. oktobrī. Viņam draud 29 apsūdzības, tostarp 11 šaujamieroča izmantošanas gadījumi. izdarīt slepkavību un šķēršļus reliģiskās pārliecības īstenošanai, kā rezultātā iestājas nāve.

1. novembris 10:00 ET / 14:00 GMT

NORTHKOREA-SEXCRIMES /

Human Rights Watch preses konference par seksuālo vardarbību Ziemeļkorejā

Human Rights Watch organizēs preses konferenci Seulā, lai izlaistu jaunu ziņojumu par seksuālu vardarbību pret sievietēm Ziemeļkorejā.

1. novembris 22:00 ET / 02:00 GMT

TENNESES IZPILDE

Tenesī izpildīt ieslodzīto Edmundu Zagorski, izmantojot elektrisko krēslu

Plānots, ka 1. novembrī Tenesī tiks izpildīts nāvessods Edmundam Zagorskim. Viņš ir pieprasījis valstij izmantot elektrisko krēslu, nevis nāvējošu injekciju. Izpildes laiks noteikts plkst. Centrālais laiks. Tā būs pirmā elektriskā krēsla izpilde ASV kopš 2013. gada. 63 gadus vecais Zagorskis tika notiesāts par divu vīriešu slepkavību 1983. gadā.

1. novembris

UZŅĒMĒJDARBĪBA / EKONOMIKA

ECOPETROL REZULTĀTI /

Kolumbijas Ecopetrol pēc 3. ceturkšņa rezultātiem ir zvans ar investoriem

Kolumbijas valsts pārvaldītais naftas uzņēmums Ecopetrol ceturtdien pēc trešā ceturkšņa rezultātu publiskošanas sarunās ar investoriem.

1. novembris 09:00 ET / 13:00 GMT

PASAULES EKONOMIKA / PĀRTIKA

Apvienoto Nāciju Pārtikas un lauksaimniecības organizācija izlaiž ikmēneša pārtikas cenu indeksu

ANO Pārtikas aģentūra (FAO) izlaiž pārtikas cenu indeksu, kas mēra ikmēneša izmaiņas labības, eļļas augu, piena produktu, gaļas un cukura grozam. FAO arī izlaiž savu labības piedāvājuma un pieprasījuma īsu informāciju, ieskaitot ražošanas prognozes.

1. novembrī plkst. 5:00 ET / 09:00 GMT

CIGNA-REZULTĀTI /

Cigna ziņo par trešā ceturkšņa ieņēmumiem

Paredzams, ka Cigna Corp, kas pagājušajā mēnesī ieguva ASV pretmonopola atļauju aptieku pabalstu pārvaldnieka Express Scripts iegādei, ceturtdien ziņos par lielāku ceturkšņa peļņu. Investori pievērsīsies veselības apdrošinātāja progresam, slēdzot Express Scripts darījumu, dalībnieku pieaugumam un komentāriem par korporatīvo klientu medicīniskajām izmaksām.

1. novembrī plkst. 8:30 ET / 12:30 GMT

ČEHIJAS LIKMES /

Čehijas Republikas un Centrālās bankas likmes

Čehijas Nacionālajai bankai jāpaziņo lēmums par monetārās politikas sanāksmi plkst. 1200 GMT, un tiek sagaidīts, ka tas nodrošinās ceturto procentu likmju pieaugumu uzreiz - kas būtu pirmā reize, kad šāda paaugstinājumu sērija notiktu kopš inflācijas mērķēšanas sākuma 1998. gadā.

1. novembrī plkst. 8:00 ET / 12:00 GMT

BRITĀNIJA - ES / TIRDZNIECĪBA

Dexeu Suella Braverman, Falconer pie Chatham House

Chatham House rīkos dienas sesiju par tirdzniecību un protekcionismu. Runā Dexeu Suella Braverman un Trade sarunu vadītāja Krauforda Falconer.

1. novembris

AUTOMĀTISKĀ RŪPNĪCA / ELASTĪGA (PIX)

Japāņu autoražotāju izvēlētais ierocis Trampa tirdzniecības karā: Elastīgi augi

Japāņu autoražotājiem ASV ir spiediens, jo strauji samazinās ASV patērētāju pieprasījums pēc sedaniem un ASV prezidenta Donalda Trampa draudi uzlikt tarifus importētajām automašīnām. Viņi tiek galā, izmantojot savu vadošo lomu tehnoloģijās, kas ļauj vienai rūpnīcai izveidot daudz modeļu.

1. novembris, 01:00 ET / 05:00 GMT

ZINĀTNE / TEHNOLOĢIJA

TECHNOLOGY-WWW / (PIX) (TV)

Intervija ar WWW izgudrotāju

Vispasaules tīmekļa izgudrotājs Tims Berners-Lī runā ar Reuters.

1. novembris, 01:00 ET / 05:00 GMT

MĀKSLA / KULTŪRA / IZKLAIDE

HALLOWEEN-DAY / WEST HOLLYWOOD (PIX) (TV)

Halovīni tiek svinēti Rietumholivudas karnevālā

Rietumholivuda rīko ikgadējo Helovīna karnevālu.

31. oktobris, 21:00 ET / 01:00 GMT

HALLOWEEN-DAY / ASV (PIX) (TV)

Halovīni tiek svinēti visā ASV

Halovīni tiek svinēti visā ASV

31. oktobris, 19:00 ET / 23:00 GMT

MEKSIKA-LGBT / DEJAS (PIX) (TV)

Jebkurš augums, jebkurš dzimums - nav tabu LGBT + Meksikas deju trupai

LGBT + deju grupa Meksikā transpersonu un homoseksuāļu izpildītājiem piedāvā iespēju vienlaikus piedalīties tradicionālajās tautas dejās un cīnīties ar aizspriedumiem.

1. novembris, 06:00 ET / 10:00 GMT

LIBIJAS KULTŪRA / TEĀTRIS (PIX)

Lībijas teātra grupa cīnās pret izredzes

Izmisumā pacēlusies augšup, sieviete tur Lībijas galvaspilsētas teātra skatuvē ieroču skaņas, kad atskan šāvienu skaņas. Jauna lībiešu grupa, kurā ir 62 locekļi, izmanto teātri kā veidu, kā tikt galā ar ikdienas vardarbību un konfliktiem, kas skar Ziemeļāfrikas valsti kopš Muammara Kadafi sagraušanas 2011. gadā.

1. novembrī plkst. 8:00 ET / 12:00 GMT

NEPATIKAI PIETIEK

IGAUNIJAS POLICIJA / DONORCARDS (PIX) (TV)

Igaunijas ceļu policija izsniedz orgānu donoru kartes ātruma pārsniegšanai

Ceļu policijas darbinieki Igaunijā, kur Eiropā ir viens no augstākajiem naudas sodiem, kas uzlikti par ātruma pārsniegšanu, ir sākuši dalīt kartes, kas mudina ātruma pārsniegšanas autovadītājus kļūt par orgānu donoriem, cerot, ka tas viņus iedvesmos samazināt ātrumu.

1. novembris, 07:00 ET / 11:00 GMT

(Šo stāstu nav rediģējuši Everysecondcounts-themovie darbinieki, un tas tiek automātiski ģenerēts no sindicētās plūsmas.)